T: +31 (0)227 712034 | info@suydersee.nl

Wie zijn wij

Home / Wie zijn wij

Suydersee Verzekeringen is opgericht in 1985.

Sinds 2009 wordt het verzekeringskantoor gerund door Jan Hollinga, vanuit zijn kantoor in de Pekelharinghaven in Medemblik. Voordat Jan besloot verder te gaan als zelfstandig ondernemer, was hij ruim 20 jaar werkzaam binnen de branche, bij de grootste pleziervaartuigenverzekeraar van het land.

Bij Suydersee is en blijft het verzekeren van pleziervaartuigen maatwerk. Afhankelijk van het risico en de wensen van de klant, brengen wij verzekeringen onder bij de meest geschikte en passende verzekeraar. Wij werken hiervoor samen met de meest toonaangevende pleziervaartuigverzekeraars van Nederland zoals Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd), TVM, Hienfeld, Unigarant en ASR.

lier

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn ook een lokaal advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat u zelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt.

Persoonlijke aanpak

Voor de vezekeringsmaatschappij bent u simpelweg een nunmer in de administratie. Bij Suydersee is dat niet zo. Integendeel! Wij willen u, als onze relatie, graag kennen en weten wat er bij u speelt en waar u behoefte aan heeft. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven. Niet alleen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe verzekering, maar ook in het geval van schade, wijzigingen en andere vragen gedurende de complete looptijd van uw verzekering staan wij voor u klaar.

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

1. Persoonlijk advies van een adviseur

2. Telefonische helpdesk

3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel (zie www.suyderseedirect.nl)

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Waarom Suydersee Verzekeringen?

Duidelijkheid

Deskundig advies

Onze klant staat voorop

Persoonlijk Contact

5 dagen per week geopend, bij calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar

Expert in watersportverzekeringen

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).