T: +31 (0)227 712034 | info@suydersee.nl

Wie zijn wij

Home / Wie zijn wij

Suydersee Verzekeringen is opgericht in 1985.

Sinds 2009 wordt het verzekeringskantoor gerund door Jan Hollinga, vanuit zijn kantoor in de Pekelharinghaven in Medemblik. Voordat Jan besloot verder te gaan als zelfstandig ondernemer, was hij ruim 20 jaar werkzaam binnen de branche, bij de grootste pleziervaartuigenverzekeraar van het land.

Bij Suydersee is en blijft het verzekeren van pleziervaartuigen maatwerk. Afhankelijk van het risico en de wensen van de klant, brengen wij verzekeringen onder bij de meest geschikte en passende verzekeraar. Wij werken hiervoor samen met de meest toonaangevende pleziervaartuigverzekeraars van Nederland zoals Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd), TVM, Hienfeld, Unigarant en ASR.

lier

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn ook een lokaal advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dichtbij bij u in de buurt.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven.

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

1. Persoonlijk advies van een adviseur
2. Telefonische helpdesk
3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel (zie www.suyderseedirect.nl)

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Waarom Suydersee Verzekeringen?

Duidelijkheid

Persoonlijk advies

Onze klant staat voorop

Persoonlijk Contact

5 dagen per week geopend, bij calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar

Expert in watersportverzekeringen