T: +31 (0)227 712034 | info@suydersee.nl

Watersport

Home / Watersport

Pleziervaartuigenverzekering

Het verzekeren van een pleziervaartuig is specialistenwerk. Er zijn vele opties en mogelijkheden, waardoor het lastig is te zien welke verzekering het beste bij u en uw pleziervaartuig past.

Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat van belang is bij de keuze van een pleziervaartuigverzekering en welke factoren een rol spelen in het bepalen van de premie.

Pleziervaartuig verzekeringen

 

 

Beveiliging van uw boot

Door uw schip te beveiligen maakt u de kans op schade kleiner.

Verzekeraars stellen in de voorwaarden verschillende beveiligingseisen waar u aan moet voldoen. Het is belangrijk dat u de juiste sloten en/of alarminstallaties aanschaft, die voldoen aan de eisen. Watersportbeveiliging.com verkoopt gecertificeerde producten welke worden geadviseerd door verschillende maatschappijen. Ook wij van Suydersee adviseren Watersportbeveiliging.com als webshop voor het aanschaffen van uw sloten e.d.

 

 

 

Charter/Verhuur

Het verzekeren van verhuurschepen is specialistisch maatwerk, doordat geen enkele vloot gelijk is. Suydersee heeft de verzekering van verschillende vloten geregeld en heeft uitgebreide kennis over de mogelijkheden en opties die er zijn.

Om te bekijken welke mogelijkheden er voor uw vloot zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. We gaan dan samen met u op zoek naar een passende en gunstige oplossing.

 

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.